воскресенье, 9 января 2011 г.

SUPER SITROEN !

  Ръководството на Citroen е решило, че концепткар "Метрополис", представен в Шанхай, е прекалено хубав, за да остане само концепт, пише списанието  "Motor Уорд", позовавайки се на неназовани източници от групата PSA. Западните журналисти казват, че в близко бъдеще ще бъде създаден модел Citroen  DS9,  на базата на концептуалния модел.  
  Традиционно тези фантастични концепции губят много от своето очарование на пътя за конвейера. Но френската компания известна с лудостта си в дизайна, така че се надяваме, че ще почне производството на колата, най-малко  различна от Ситроен "Метрополис".
 

 Не е известно какъв двигател ще бъде под капака на представител DS9. Имайте предвид, че концепцията е била предтавена със хибридна система, състояща  от 2-литров V6 (272 к.с. ..) и 95 к.с. електромотор.
          "Метрополис" е със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител и ...4 х 4 ! 
  Ще получи ли сериен модел врати а-ла-Rolls-Royce Phantom, е трудно да се каже ...Тъй като официално потвърждение за датата на излизане в света на нов автомобил не са било прието, ние можем само да  предположим, че развитието на модела може да отнеме около една година. Възможно е ...ще видим пред-версия на Citroen DS9   на автомобилното изложение в Париж през 2011 г. и в Женева през 2012 година...

Комментариев нет:

Отправить комментарий